Menu

Kernwaarden

Wij willen de beste zijn.

Ajacieden hebben een winnaarsmentaliteit, een hekel aan verliezen en de drang om het maximale uit zichzelf te halen om zo elke dag beter te worden. Woorden als 'klasse' en 'kwaliteit' worden niet voor niets aan Ajax gekoppeld. Bij ons is goed niet goed genoeg. Dat zijn wij aan ons verleden verplicht.

Wij denken aanvallend.

Wij nemen altijd het initiatief, waar ligt de kans? Wij hebben het lef en het creatieve vermogen om het anders te durven doen, om ons niet vast te houden aan wat normaal is. Daar halen wij plezier uit. Dat doen we onder andere door buiten onze eigen wereld te kijken. Zo zien we openingen, leren we nieuwe dingen en blijven de concurrentie voor.

Wij brengen talenten tot bloei.

Van oudsher weten wij als geen ander hoe je jonge talenten helpt om het allerbeste uit zichzelf te halen. Talentvolle Ajacieden met de ambitie om zichzelf te ontwikkelen, krijgen dan ook de kans om het te laten zien.

Wij versterken elkaar.

Om onze doelen te halen werken we graag samen. Iedereen beschikt over unieke vaardigheden en door van elkaars kwaliteiten gebruik te maken zijn wij op ons sterkst. Ajax is een team, met aandacht voor het individu en zijn of haar ontwikkeling.

Wij tonen leiderschap.

Ajacieden zijn verantwoordelijk voor hun eigen gedrag en ontwikkeling, hebben respect voor zichzelf, de ander en hun omgeving en zijn vriendelijk en sociaal. Ajacieden zijn groot, maar nergens te groot voor.

Wij zijn Amsterdams direct.

Wij zijn zelfbewust en onverschrokken en spreken elkaar aan op wat beter kan. Dat doen wij met Amsterdamse directheid en humor.

Ajax heeft ter versterking van de kernwaarden en de onderlinge samenwerking een aantal personeelsinformatiebijeenkomsten georganiseerd.

< Onze strategie
Hoe wij waarde creëren >