Menu

Partnerships

Main partner

Ziggo

adidas

Official partners

ABN AMRO

CST

Jupiler

Official sponsors

Hikvision
Hublot
Mercedes-Benz
PCI
Suitsupply
TUI
VriendenLoterij

Official media partners

De Telegraaf

Radio Veronica

Official suppliers

ABAX

Aegon

Effektief Groep

Groenhof Optiek

Herbalife
HPE
Lavazza

MullerVisual

Stern Auto

Vrumona
Zillertal

Overig

BCD Travel

Collections

ECV: Eredivisie Sponsoren

Oad

The Vincent Hotel Group

VI

De activiteiten onder de benaming partnerships behelst de activiteiten die voorheen sponsoring genoemd werden.

Activaties

Ziggo en Ajax grepen de 184e editie van de Klassieker aan voor een ludieke activatie. We riepen een prijsvraag uit: hoe bereiden de fans zich voor op de Klassieker? De winnaar kreeg de kans om de nacht voor de wedstrijd in een klein huisje in de Johan Cruijff ArenA te overnachten om vervolgens Ajax-Feyenoord te kijken vanaf het balkon. Esmée en haar vader Ivo wonnen de prijsvraag. Zij lunchten met clublegende Sjaak Swart, sliepen in de Johan Cruijff ArenA en bezochten het concert van Lady Gaga in de Ziggo Dome.

Klik hier

Met ABN AMRO is een mooie productie voor Ajax Media tot stand gekomen. In de 11-delige serie Team van de Toekomst spraken de huidige Ajax-jeugdspelers met de Ajacieden die furore maakten tussen 1991 en 2008 – de jaren waarin ABN AMRO als hoofdsponsor prijkte op de tenues van Ajax 1. Het leverde mooie, leerzame en onvergetelijke ontmoetingen op tussen verschillende generaties Ajacieden.

Klik hier

Ajax ging afgelopen seizoen een innovatief technologisch partnership aan met Hikvision. Zij levert camera’s voor analyses van trainingen en wedstrijden. Inmiddels zijn 9 velden op de Toekomst al ingericht met deze nieuwste technologie die 180 gradenview mogelijk maakt. Op veel velden van amateurclubs is eenzelfde analyse mogelijk door de uitrol van deze showcase. Een succesvolle start van dit partnership. Daarnaast zijn er ook 2 promotievideo’s gemaakt, zie daarvoor deze 2 linkjes:

Klik hier

Klik hier

< Overzicht speelsters per 30 juni 2017
International Partnerships >